Mibe kerül 1 méter hegesztési varrat?

Mibe kerül egy méter hegesztési varrat?

LORCH hegesztőgépek

Valóban, egy Lorch berendezés nem olcsó, de az árát megéri. Segítünk önnek spórolni, méghozzá ott, ahol a legjobban szükség van rá: a termelékenység növelésében. Rövidebb idő alatt kevesebb utómunkálattal többet termelni és optimális varratminőséget előállítani: ez csökkenti az előállítási költséget. Ehhez párosul egy mértékadó garancia, mellyel a megtérülés még gyorsabbá válik.

A hegesztőgép csak 5 cm?      Ezt valóban át kéne gondolnunk.

Egy újonnan vásárolt hegesztőgép bekerülési költsége csak apróság a munkadíj és a segédanyag költségéhez képest.  Mégis az emberek csak a gép árát nézik, és elfeledkeznek a vásárlást követő problémáról.

Különösen a gyártási költségről, amit egy olcsó berendezés drasztikusan megnövelhet.   

Kérem, gondoljon arra, mi a Lorchnál a gyakorlat számára készítünk hegesztőgépeket, és ettől lehet a gyártás termelékeny.

Nézzük a munkaidőt! 

Egy tehetséges hegesztő egy év alatt kb. 1920 órát dolgozik. Ha egy nem túl jó berendezéssel dolgozik, és a teljesítménye csak 8 %-kal csökken, ez közel 154 munkaóra kiesést jelent. Kb. 5.000 Ft/óra munkadíjjal számolva ez éves szinten 770.000 Ft-ot jelent. Átlagosan 5 év amortizációs idő tekintetében ez 3.850.000 Ft extra költséget jelent.

Most már világossá vált a Lorch alapelve. Minden erőnkkel partnereink termelékenység- növekedésén dolgozunk.   

Tegye Ön is ezt, és válasszon egy valóban jól alkalmazható hegesztőgépet, egy valódi Lorch hegesztőgépet!