LORCH MICORTWIN

Maximális sebesség tökéletes AVI varratképpel

Lorch MicorTwin

Kétszer gyorsabban hegeszthet igényes, látszó varratokat a Lorch új MicorTwin hegesztési eljárásával

Tökéletes AVI varratkép

Korábban az AVI eljárással különösen szép, egyenletesen pikkelyezett varratokat lehetett elérni alumínium, rozsdamentes acél (CrNi) és vékony vagy közepes anyagvastagságú (1-8 mm) szénacél alapanyagok hegesztésénél. A kihívás: Az AVI eljárás letisztultabb formájú, időigényes, és nem versenyezhet a MIG-MAG eljárás termelékenységével. A Lorch új MicorTwin hegesztési eljárásával nemcsak 100% -kal gyorsabb hegesztési sebesség érhető el, hanem – mint azt a  hegesztési varratok összehasonlítása is mutatja – a MicorTwin még olyan varratképet is kínál, amely semmiben sem rosszabb az AVI eljárásnál. A varrat megjelenése az egyéni képességekhez igazítható a kényelmes, dinamikus beállítás segítségével, a sűrű pikkely elrendezéstől a durváig választható ki. Különösen könnyen gyárthatók olyan alkatrészek, mint egyes alvázak (kerékpárok, járművek), állványok (asztalok, székek, ágyak) és sok más, ahol a kiváló vizuális megjelenés is fontos.

Lorch MicorTwin varratképe
Hagyományos AVI varratkép

Minden hegesztési feladathoz a megfelelő varratkép

Egyedi, egyszerű, egyetlen gombnyomással

A MicorTwin másik előnye: az egyszerű kezelés. A hegesztési programokat az alkalmazási terület egészére optimalizálták úgy, hogy a hegesztés közvetlenül a hegesztési paraméterek időigényes beállítása nélkül is megkezdhető legyen. Ennek megfelelően a varrat tökéletes megjelenése érhető el anélkül, hogy elveszítené a MIG-MAG folyamat könnyebb irányíthatóságát. Különösen a mai kiélezett piaci helyzetben, amikor komoly a versenyhelyzet és a költségek is egyre jobban nőnek, ez a megoldás nagyszerű, és további előrelépési lehetősgeket kínál a vállalatoknak.

Egyedi varratméretezés - a durvától a finomig

Tökéletes alumíniumhoz, CrNi-hez és szénacélhoz

A MicorTwin különösen alkalmas alumínium, CrNi (vékony és közepes falú) valamint szénacél alkalmazások hegesztéséhez pl.: kerékpár vázak, fém bútorok látható varratainál.

LORCH_MicorTwin-Alu-Rundnaht-Fahrradrahmen_144 [Webqualität]
Alumínium kerékpár váz
Edelstahl-Dünnblech [Webqualität]
Rozsdamentes acél vékonylemez
Alumínium korlát keret

Már kapható a MicorMigPulse berendezésekhez!

A MicorMig FullProcess Pulse csomagban is elérhető

A MicorTwin az egyénileg konfigurált MicorMig és MicorMigPulse gépeken is elérhető az NFC kártyás bővítés segítségével.

(MicorMig esetében először az impulzus bővítést kell feltelepíteni!)

Figyelem!

Csak az 2018. utáni gyártású MicorMig és MicorMigPulse gépe alkalmasak a MicorTwin eljárás befogadására!

Képgaléria