Speed-Twin Pulse

Lorch Speed-TwinPulse

Speed-TwinPulse® - A dupla impulzus feltalálójától itt a Speed-TwinPulse. A legszebb MIG/MAG varrat maximális sebesség mellett.

LORCH hegesztőgépek

Már a dupla impulzus kifejlesztésénél is teljes gőzzel dolgoztak a Lorch Technikusai. Ez a hegesztési eljárás különválasztja és szabályozza a leolvasztó és a dermesztő fázist. Ennek következtében kisebb az energia bevitel, minimalizálódik a vetemedés. Az előnytelen pozícióban történő hegesztés is egyszerűbb és biztosabb lett. A varratkép teljesen meggyőző, mint az AWI hegesztésnél.

LORCH hegesztőgépek

Speed-TwinPulse® - Nagyobb sebesség deformáció nélkül.

A hegesztés eredményességének lényeges tényezője az ív hossza. A digitális ívhossz-vezérlés az ívhosszat stabilan tartja, és tökéletes varratról gondoskodik a felszíni egyenetlenségek esetén.   A Speed-TwinPulse esetében is a másodperc törtrésze alatt felismeri az egyenetlenséget a vezérlés, és korrigál. Ennek köszönhetően a kéz mozgásából adódó egyenetlenségek is jobban kezelhetőek.   Ez egyszerűen nagyobb biztonságot jelent.

A dupla-impulzus alumínium hegesztéséhez ideális, de az acélhegesztés terén is hasznosnak bizonyult.  Most még egy lapáttal rátettünk erre, ez pedig a termelékenység. A dupla impulzust a SpeedPulse-zal kombinálva megnövekedett a TwinPulse leolvasztó teljesítménye. Az eredmény a Speed-TwinPulse, ami 20-30% sebességnövekedést eredményez

LORCH hegesztőgépek