LORCH hegesztőgépek

Tesztelje a Micormiget most!

A LEGÚJABB FEJLESZTÉSŰ APR 900 AUTOMATA LORCH FEJPAJZSOT KAPJA AJÁNDÉKBA.

Milyen alapanyag, milyen eljárás, milyen iparág? Nem számít! A MicorMIG mindenre képes.

Rozsdamentes és saválló acél, szénacél vagy alumínium? Fogyóelektródás ívhegesztés (MIG/MAG) argon védőgázos ívhegesztés (AVI) vagy bevont elektródás ívhegesztés (MMA)? A MicorMIG a megfelelő megoldás, amely minden alapanyaghoz és eljáráshoz  a megfelelő választ kínálja. A könnyen állítható ívnek és a rendelkezésre álló hegesztési eljárásoknak köszönhetően a MicorMIG a  gyártás sokoldalú eszközévé válik.
Hatékony és mindig az Ön igényihez igazítható. Mindig készen áll a megfelelő hegesztési folyamatra, és rugalmasan bővíthető – akár impulzusos rendszerrel is.

Haszonjármű építés
Hajó építés
Üzemi összeépítés

Próbálja ki a MicorMIG-et a saját műhelyében!

Írásos véleményéért cserébe a legújabb fejlesztésű APR 900 hegesztőpajzsot kapja ajándékba

Az új APR 900 automata hegesztősisak innovatív kialakításával optimális hegesztési kényelmet és megbízható védelmet nyújt minden feladatban és minden folyamatban! A csúcskategóriás,  tükröződésmentes kijelző szín hű, kristálytiszta képet biztosít. A rendelkezésre álló 3-14 védelmi fokozatok lehetővé teszik a hegesztő számára, hogy az összes szokásos eljárást alkalmazza.

További kérdései vannak? Szakértő kollégáink várják megkeresését! Egyszerűen töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot és küldje el!

Töltse ki az alábbi űrlapot!

A*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kitöltési útmutató

A kapcsolatfelvételi űrlap a LORCH Schweisstechnik GmbH. szerverére navigálja. Az űrlap kitöltése után a Lorch Schweistechnik GmbH. Adatvédelmi szabályzatának  (Privacy policy), illetve a Jelentkezési feltételek (Conditions of participation) elolvasásakor javasolt a Google fordító használata!

MicorMIG: Egy hegesztőgép beállítása és kezelése még soha nem volt ilyen egyszerű

Kezdőknek és profiknak egyaránt ajánlott

A MicorMIG kezelése nem is lehetne egyszerűbb : az előre definiált szinergikus hegesztőprogramoknak köszönhetően a hegesztési paraméterek kiválasztása után az összes többi automatikusan beállításra kerül . A MicorMIG modern, dinamikus vezérlési technológiájával kombinálva a működés könnyen megtanulható , és nem igényel bonyolult paraméter beállításokat. Ez az intuitív kezelés teszi a MicorMIG-et népszerűvé a profik és a kezdők körében egyaránt – egyszerű, okos és mindezt minden sallang nélkül.

Csak három lépés a tökéletes hegesztési eredményhez:

  • Válassza ki a hegeszteni kívánt anyagot, a huzalt és a védőgázt
  • Válassza ki az eljárás és a 2T/4T lehetőséget
  • Állítsa be a paramétereket

… és már hegeszthet is!

A MicorMIG teljesítményének a kulcsa a stabil és dinamikusan szabályozott ív.

Így készülnek a tökéletes hegesztési varratok!

A MicorMIG egy mindenre kiterjedő megoldás a hegesztőgépek közt különösen a maximális hegesztési teljesítménye miatt. A MicorMIG erős és könnyen beállítható  ívével kezdők és profik egyaránt kiváló minőségű eredményeket érhetik el – .

Az egyénileg állítható ívdinamika lehetővé teszi kedvenc ívbeállításának kiválasztását – a keménytől a lágyig. Ezzel kézben tartható a hegfürdő terülése.
Más szóval: Legyen szó szénacélról, rozsdamentes és saválló acélról vagy alumíniumról, a MicorMIG mindenre képes, és tökéletes eredményt nyújt.

Meg fogja győzni, ha kipróbálja!

Szénacél
Rozsdamentes és saválló acél
Alumínium

Még az igazán profik számára is mindig a megfelelő eljárás - a Masters of Speed

  • Nagyobb sebesség
  • Mélyebb beolvadás
  • Jobb varrat minőség
  • Tökéletesen kidolgozott varratok
  • Az eredmények nagyobb megbízhatósága a maximális folyamat szabályozásnak köszönhetően

 

MicorTwin

MIG/MAG eljárással AVI varrat. Maximális sebesség, gyönyörű hegesztési varratok – szénacélon, rozsdamentes és saválló acélon vagy alumíniumon.

SpeedArc

A SpeedArc ív egyértelműen fókuszáltabb. Az energiasűrűség sokkal magasabb, miáltal az ív az ömledékre nagyobb nyomást gyakorol. Az eredmény meggyőző, mivel ez a technológia akár 30 %-kal is gyorsabb lehet.

SpeedUp

Egyszerű és megbízható függőleges hegesztés fenyőfa technika nélkül.

Biztonságos és intelligens megoldás a jövő számára.

A MicorMIG NFC technológiával

Bővítse a rendszert

Maradjon rugalmas és jövőbiztos az NFC-frissítésekkel, a folyamatok és funkciók utólag is könnyen frissíthetők. Ily módon a MicorMIG egy szempillantás alatt impulzusos rendszerré válik.

Jogosultság kezelése

A minőség és a biztonság garantált az NFC jogosultsági rendszerének köszönhetően. A hozzáférési és  eállítási  lehetőségek egyszerűen testre szabhatók NFC-n keresztül.

Beállítások mentése

Könnyen mentheti és visszakeresheti a feladatokat az NFC jobkártyáknak köszönhetően: másodpercek alatt lementheti a paramétereket bármely MicorMIG-en.

Teljes rugalmasság a jövőre nézve.

Ezek a MicorMIG bővítési lehetőségei

Tegye olyanná a világot, amilyenné szeretné.

Mindig csak azt a rendszert válassza a szükséges tartozékokkal együtt, amelyre szükség van a termelésben.

Újabb igény esetén a számos NFC frissítésnek köszönhetően, bővítheti a már megvásárolt rendszert, nem kell új gépet vásárolnia, mellyel pénzt takarít meg!

MICORMIG

Jövőbiztos inverter technológia a transzformátor helyett – ez a MicorMIG sorozat. Ezekkel a modern és költséghatékony hegesztőberendezésekkel Ön mindig tud alkalmazkodni a kihívásokhoz.

MICORMIG PULSE

Bevezetés az impulzus hegesztésbe. A MicorMIG Pulse sorozattal:Fröcskölésmentes hegesztés a stabil és szabályozható impulzusívnek köszönhetően.

Miért a MicorMIG a tökéletes választás?

Még nincs teljesen meggyőzve?

Megvan a tökéletes megoldás az Ön számára. Töltse le most MicorMIG prospektusunkat és műszaki lapjainkat, és megtudja, miért az Ön számára készült sokoldalú készülékünk.

További kérdései vannak? Szakértő kollégáink várják megkeresését! Egyszerűen töltse ki az űrlapot és küldje el!

 

Vagy keressen meg bennünket közvetlenül:
LRCH Hegesztéstechnika Kft.
Bemutató terem: 2083 Solymár, Külső Vasút út 3368/3
Telefon: +36202660280
E-mail: iroda@lrch.hu
Web: www.lrch.hu; www.lorchcobot.hu; www.lorchconnect.hu