A LORCH

Az elv: a haladás útja a minőség
Hegesztő berendezések – Made in Auenwald.

LORCH hegesztőgépek

50 éves innováció

Amikor Bruno Lorch 1957-ben a céget alapította, még nem gondolt arra, hogy a Lorch 50 évvel később egyike lesz a leginnovatívabb és fejlődőképesebb hegesztő berendezéseket gyártó cégeknek. Az első hordozható hegesztő berendezéstől a CanBus rendszer kialakításán át a jövőt idéző MICOR technológia alkalmazásáig számtalan innováció bevezetése tükrözi a Lorch szakemberek kimagasló munkáját.

Csak a gyakorlat számít

A folyamatos fejlesztési és gazdaságossági kényszer mellet egy dolog volt, amit mindig szem előtt tartottunk: a gyakorlat. Ez az, amivel a hegesztők a mindennapi munka során találkoznak, ezek az igazi követelmények. Nézzük például a SpeedPulse programot. Ennek segítségével nemcsak 48%-kal hegeszthetünk gyorsabban, hanem az ív könnyebben kezelhető, kevesebb az utólagos varratmegmunkálás. Ezt nevezzük termelékenységnek.

Minőség Made in Germany

A hegesztő berendezésekkel szemben támasztott minőségi követelmények Európa szerte érvényesek. A vonatkozó minőségi előírásokat a DIN EN 60974-1 szabvány tartalmazza. Ezeket a követelményeket szem előtt tartva még magasabbra emeljük a mércét, pl. a mobil inverteres készülékeink esetében a törésállósággal. Ezzel is biztosítjuk, hogy a berendezéseink minden szempontból megfeleljenek a CE követelményeknek.

IP 23 + S minősítés – Biztonságosabb hegesztés

Azok a berendezések, melyek szabadban is dolgoznak, legalább az IP 23 szintnek meg kell feleljenek. Azok a berendezések, melyek megnövekedett elektromos veszélyhelyzetben üzemelnek, meg kell felelniük az S-fokozatnak (zárt fémszerkezet belsejében történő hegesztés). A Lorchnál mindkét követelmény magától értetődő.

100%-ban valós értékek Erre szavunkat adjuk.

A Lorch adattáblák a valóságot tartalmazzák. Ha egy készülékre 200 ampert írunk, akkor arra nyugodtan hagyatkozhat. A 200 amper a Lorchnál valóban 200 amper, ezt garantáljuk.

3 lépés és tökéletes hegesztés

Az egyszerű kezelhetőség művészet. Ennek megvalósítása nagyon sok odafigyelést, ismeretet és időt igényel, ezzel tudunk Önöknek időt megtakarítani. Ezt kevesen tudják megvalósítani – sok gyártó ezt bonyolultan oldja meg. A készülékeink megmutatják, milyen egyszerű a kezelés: 3 lépést követően tökéletesen hegeszthet.

A gyártó elérhetősége:

www.lorch.eu

 

Ha megkérdeznének egy hegesztőgépet, hol születne meg szívesen, azt válaszolná: Auenwaldban.

Itt születik   a hatékonyság.

Ugyanis egy LORCH berendezésben a tapasztalat benne van. 50 éve fejlesztünk és készítünk nagy értékű hegesztő berendezéseket, melyek a piac legjobbjaihoz tartoznak. Hegesztő berendezéseink előállítása Auenwaldban, a világ egyik legmodernebb üzemében folyik, Stuttgart közelében, mely az egyik legjelentősebb Hightech központ Németországban, Európában és az egész világon. Itt nemcsak rendkívül exkluzív autók, hanem kiemelkedően produktív, minőség- és hatékonyságnövelő hegesztő berendezések is születnek. Feltalálói szellemmel, nagy adag becsvággyal és sok-sok munkával újra és újra sikerül mind jobbá tenni készülékeinket. Olyan kimagaslóvá, hogy elnyertük a Német Szövetségi Gazdasági és Technológiai Minisztérium innovációs díját.

Lorch hegesztőgépek

Első Lorch igazság: Jó minőség nincs olcsó pénzért.

Egyeseknek a hegesztő diszkont vagy a sarki piac megfelel, mert ott olcsó készülékek kaphatók. De hogy a Made in – „nem tudom hol” „ütős” ára később „ütős” teljesítményt eredményez-e, az kérdéses. Felvetődik a kérdés: barkácsolni akar, vagy professzionálisan dolgozni? Egy jó hegesztőgép akár 700 alkatrészből is állhat, és minden egyes alkatrésznek megbízhatóan kell működnie. Mert ha egy készüléket az útjára bocsájtunk, többé nem akarjuk viszontlátni

Lorch hegesztőgépek

Második Lorch igazság: A berendezés minőségével az Ön munkájának minősége is nő.

Meg kell ismételnünk: egy jó hegesztőgép akár 700 alkatrészből is állhat, melyeknek minősége nagyon lényeges. Aztán jön az összehangolás művészete. Ez olyan, mint egy zenekar. Ha például egy olcsó hegedűvel ráadásul túl korán lép be, eljátszotta a minőséget, mint ahogy a hegesztésben is. Hogy egy hegesztőgép milyen, az kívülről nem látszik – hegeszteni kell vele. Ha kívül piros, és a Lorchtól jött, abban bízhat.

Lorch hegesztőgépek

Harmadik Lorch igazság: A minőségre ott van szükség, ahol az befolyásoló tényező.

A Lorch berendezések a gyakorlat számára készültek. Kint az építkezésen ugyanaz a minőség, mint az üzemben. Azt adjuk, amire szükség van – mindent, amit tudunk. Minden Lorch gépben fél évszázados tapasztalat rejlik. Ez a legjobb működésre, a legjobb kiszolgálásra és a legjobb hegesztési eredményre irányuló tudás. Maximum 3 lépés, és Ön tökéletesen hegeszt. Ez a filozófiánk és az alapelvünk. Egy Lorch készüléket nem kell kiszolgálni, az szolgálja ki Önt.

Lorch hegesztőgépek

Negyedik Lorch igazság:

A Lorchnál a minőség több egy reklám ígéretnél. A minőség számunkra becsület és tartás kérdése. Talán ez abból ered, hogy Auenwaldban dolgozunk, távol mindattól, ami eltérít. A berendezések fejlesztése és gyártása során kicsit olyanok vagyunk, mint a profi hegymászók. Az összes cél közül a legmagasabbat tűzzük magunk elé. A legmagasabb célt tűzzük ki. Azután az összes tapasztalatunkat, tudásunkat és kreativitásunkat beleadjuk, hogy ezt a legmagasabb célt – az igazi minőséget – elérjük