Speed eljárások

A hegesztés mesterei, sebesség = termelékenység

Mióta az ember ember, a jobbításra törekszik. Éveken át tartó kutatásaink célja az igazi „Speed/Sebesség”. Ugyanis a sebesség nem egyenlő egyszerűen a gyorsasággal. Csak akkor igazi a „Speed”, ha a beolvadás megfelelő és a hegesztési folyamat mindenki számára egyszerűen kezelhető.  Akkor és csak akkor mondhatunk le a költséges elő- és utómunkákról.

A több ezer kemény munkaóra megtérült:

A Lorch felgyorsította a hegesztést. MIG/MAG eljárás innovációnk segítségével a termelési költségek jelentősen csökkennek. A hegesztési sebesség lényegesen nő, a folyamat érezhetően egyszerűsödik, ezáltal eddig még nem tapasztalt termelékenységnövekedés jön létre.

Ezt a Speed technológiát a Lorch három hegesztő berendezése kínálja Önnek: a „P”, az „S” és az „S-SpeedPulse” széria, melyek minőségileg a világ legjobbjai közé tartoznak. A készülékekben működő nagysebességű programok révén bátran nevezhetjük ezen berendezéseket a „Hegesztés mestereinek”, azaz „Masters of Speed”.

Letöltések

[wpdm_package id='2149'] [wpdm_package id='2150'] [wpdm_package id='2151'] [wpdm_package id='2152'] [wpdm_package id='2153'] [wpdm_package id='2154']