MIG/ MAG pisztolyok

Lorch MIG/MAG pisztolyok

Gáz-, és vízhűtéssel, 150-től 500 amperig.

A Lorch MIG/MAG pisztolyok a Lorch áramforrásokhoz vannak optimalizálva, így garantálva a maximális teljesítményt és tökéletes megbízhatóságot.  A Powermaster vezérléssel ellátott pisztolyok segítségével az áramforrás közvetlenül a munkadarabtól is vezérelhető.

  • optimális hűtés
  • magas bekapcsolási idő
  • ergonomikus markolat
  • könnyű, flexibilis kábel
  • optimális kezelés minden pozícióban
  • az EURO csatlakozó miatt gyors pisztolycsere
  • robosztus markolat, hosszú élettartam

Termelékenység gombnyomásra, pisztolyról vezérelt hegesztés

Amiről a többiek csak álmodnak, az a Lorchnál már szinte szériatartozék. Minden új MIG/MAG gépnél már megvan a lehetőség, hogy az új, innovatív Powermaster technológiát használja. Ezzel minden fontos paramétert közvetlenül a pisztolyról vezérelhet és ellenőrizhet. Ezzel megspórolható a munkadarab és a gép közötti sétálgatás. Összetettebb hegesztési feladatoknál szintén sokat segíthet ez a megoldás, ahol különféle varratok követik egymást. Közvetlenül a pisztolyról lehet előhívni és előhozni az egyes előre elmentett Tiptronic programokat.

Távvezérlő – kezelőfelület

  • Kijelző: mutatja az aktuális hegesztőáramot, anyag–vastagságot, előtolási sebességet vagy ívkorrekciót (ugyanúgy, ahogy az áramforrás kijelzője). Aktív Tiptronic mód esetén az aktuális program száma is leolvasható.
  • Szabályzó gombok: az aktuális paraméter módosítható vele. Tiptronic módban a programok közötti léptetésre szolgál.
  • Üzemmód gomb: különféle paraméterek közötti léptetés. Tiptronic módban a programcsoportok kiválasztására szolgál.

 

Tiptronic

Többféle varrattal rendelkező munkadarab sorozat– gyártása. A Tiptrinic-kal egyszerűen az adott, ideális beállításokat elmenti sorrendben egymás után, majd a 100 lehetséges tárhelyből közvetlenül a munkadarabtól hívja elő azokat. Kompromisszumok nélküli hegesztés.

Új pisztolytartó.

Az új, MIG/MAG berendezésekhez tervezett Lorch pisztolytartó a biztonságot és a hatékonyságot növeli.  A pisztolyt biztosan és könnyen elérhető pozícióban tartja. Véletlen gombnyomásoktól, a pisztoly károsodásától, a forró áramátadó által okozott sérülésektől már nem kell tartani. Jobb- és balkezes változatban is rendelhető a pisztolytartó az M-pro, C, P és S gépekhez.

MIG/MAG-Powermaster pisztoly

Lorch MigMag pisztolyok
LORCH MIG/MAG Pisztolyok
LORCH MIG/MAG Pisztolyok

Letöltések

[wpdm_package id='2128'] [wpdm_package id='2129'] [wpdm_package id='2130'] [wpdm_package id='2131'] [wpdm_package id='2132'] [wpdm_package id='2133'] [wpdm_package id='2134']