MX 350

M, mint mobil MIG/MAG és Multi-Prozess. X, mint extrém erő a MICOR® invertertechnológiának köszönhetően.

A Lorch MX350 MIG/MAG hegesztőgép külső, hordozható huzaladagoló koferrel megteremti a lehetőséget a külső környetben végzett MIG/MAG munkákhoz.

Szeretett volna már egy olyan mobil MIG/MAG berendezést, ami többet tud, mint mások? Egy olyat, ami megfelel egyéni elvárásainak, ami minden helyzetben, minden körülmények között helytáll? Gyakran a MIG/MAG a legjobb és legegyszerűbb választás, de mi a helyzet akkor, ha a körülmények – mint például a szél – vagy a feladat ezt nem teszi lehetővé? AWI vagy bevont elektró- dás ívhegesztés jöhetett számításba? A Lorch viszont végre valódi megoldást kínál! Egy külső huzaladagoló koffer segítségével valódi lehetőséget biztosít MIG/MAG technológiát igénylő helyszíni munkák elvégzésére. Egy gép, amivel 1,2 mm huzalátmérőig gond nélkül lehet hegeszteni. A szinergikus MIG/MAG vezérlésnek köszönhetően Ön csak megadja, milyen átmérőjű huzallal szeretne hegeszteni, és már láthatóak is lesznek az optimális beállítási lehetőségek acélhoz és savállóhoz. Minden adott a hibátlan hegesztéshez. A 300-as (15 kg-os) huzaldobnak és az ipari igényeket is kielégítő bekapcsolási időnek köszönhetően ez a berendezés folyamatos alkalmazás mellett terepen és üzemi körülmények között is biztosan megállja a helyét.

Ez még azonban nem minden. Mivel az MX 350 valóban multifunkcionális készülék. A MIG/MAG mellett LiftArc gyújtásos AWI és bevont elektródás CEL hegesztésre egyaránt alkalmas! Ezek a tulajdonságok az MX 350 berendezést valóban nélkülözhetetlenné teszik. Mindez a szabadalmaztatott MICOR® invertertechnológia segítségével valósulhat meg, ami minden esetben biztosítja az optimális és elegendő teljesítménytartalékot. Mint egy turbófeltöltő a belsőégésű motoroknál: extra teljesítményt biztosít a lehető legkisebb méretben. A teljesítménytartaléknak köszönhetően az ív mindig stabil és kezelhető marad, zavaró körülményektől függetlenül – mint például a feszültségingadozás. Az áramforrás generátorról vagy 200 m-es hosszabbítóról is probléma nélkül üzemeltethető, a kiváló gyújtási-, és hegesztési képességeknek köszönhetően a gép minden külső, zavaró tényezőtől függetlenül tud megbízhatóan dolgozni. Az MX 350 -nel Ön mindig útra készen, örömmel nézhet szembe a kihívásokkal.

Mobilitás könnyedén

Mindennapok az építkezésen: nehéz szerelési körülmények, megszorítások, minden munkafázis a véghajrában van. Költséges utólagos javítás és késedelem megengedhetetlen. Ilyenkor van szükség egy olyan megbízható hegesztőgépre, amire durva körülmények között is hagyatkozhat. A Lorch MX 350 egy ilyen gép. Egy berendezés, ami olyan sokoldalú és olyan megbízhatóan dolgozik, hogy öröm vele a munka. A zsebbe nyilván nem fér bele, de mindent megtettünk azért, hogy a legkisebb méretekkel és a legkönnyebb tömeggel rendelkezzen. A különálló huzaltoló miatt szállításnál a súly eloszlik. Továbbá kisebb helyváltoztatásnál az áramforrást nem is kell elmozdítani, elég, ha csak a huzalelőtolót viszik. Az áramforrás kimondottan a helyszíni munkákra lett kialakítva, a 60 cm-ről garantált törésbiztossága mellett IP 34-es védelemmel van ellátva, tökéletes fröccsenő víz elleni védelmet biztosít ez a kialakítás az elektronika számára. Így már semmi se állhat a professzionális, kültéri szerelés útjába, legyen bármilyen körülményről is szó.

Az MX350 áttekintése

Letöltések

[wpdm_package id='2078']

Képgaléria

Lorch hegesztőgép MX350
Lorch hegesztőgép MX3
LORCH hegesztőgép
Lorch MX5 hegesztőgép

Műszaki adatok

Hegesztési tartomány

MX350

MIG/MAG

10 – 350 A

TIG

10 – 350 A

Bevont elektródás hegesztés

10 – 350A

Hegeszthető huzalátmérő

Acél Ø (mm)

0,8 – 1,2 mm

Alu Ø (mm)

1,0 – 1,2 mm

CuSi Ø (mm)

0,8 – 1,2 mm

Bekapcsolási idő DIN EN 60974-1 alapján

100% 40°

230 A

60 %  40°

280 A

Max.   40°

35 %

Készülék

Hálózati feszültség

3~400V

Megengedett hálózati feszültség ingadozás

+25%/-40%%

Hálózati biztosíték

25 A

Méret (mm)

515  x 185  x 400

Tömeg

18,6 kg