Lorch Feed

Maximális AWI termelékenység. Az AWI hideghuzal előtoló automatizálja a hegesztőanyag adagolását

A hegesztőanyag adagolása mindig kérdéses, ha azt hézagok kitöltése vagy tűrések különbségeinek kompenzálása miatt az AWI hegesztés megkívánja. Itt kerül képbe a Lorch Feed, és gondoskodik a tökéletes AWI minőségről és nagy sebességről. Ennek érdekében a Feed digitális vezérléssel, fordulatszám ellenőrzött motorral és négy görgős precíziós előtoló mechanikával rendelkezik. A használhatóság sokoldalú, mivel egyrészt teljes mértékben integrálható automata rendszerekbe, másrészt külön egységként kézi hegesztésnél is tökéletes. A külső feszültségszabályzóval összekötve elektromos veszélyhelyzet léphet fel (S-fokozat szerint).

Mindegy, melyik funkcióját használják ki a Lorch Feed- nek, az eredmény a maximális AWI termelékenység. A kezelését a szinergikus funkció is könnyíti: áramerősség változás esetén az előtolás sebességét automatikusan korrigálja.

Egyedülálló Plug & Weld

LorchNet. A mindent összekötő kábel. Kézi hegesztés esetén az áramforrást köti össze az előtolóval, automatizált rendszerben a vezérkéssel teremt összeköttetést. Maximális megbízhatóság, villámgyors üzembe helyezés, egyszerűség. Plug & Weld (dugd össze és hegessz).

A Lorch Feed áttekintése

A gép beállítása csupán három lépésben

A Feed felhasználási területei

Manuális hegesztésnél 

a huzaladagoló a Lorchnet kábellel egyszerűen összeköthető az áramforrással.

Lorch automatizálás 

esetén az integrált alkotórésze az automata rendszernek.

A Lorch Feed kézi pisztollyal használva
A Lorch Feed automatizált környezetben