T-Pro széria

A T-Pro sorozat

Így hegesztenek manapság AWI-val. Ipari AWI minőség kompakt, kerekes kivitelben.

A T-Pro sorozat a profi AWI hegesztést hozza el a legjobb ipari minőségben. Megbízhat a belső értékeiben, a T gépcsalád legmodernebb inverter technológiája adja az alapot, ez lett egy új, kerekeken guruló, kompakt külsőbe átültetve. Így lett a T-Pro egy teljes értékű ipari AWI berendezés gáz-, és vízhűtéses kivitelben, ITC Inside technológiával, amivel ön készen állhat a Lorch AWI-Powermaster pisztolyok nyújtotta távvezérlési lehetőségek alkalmazására. A digitális kijelző markolatba való integrálásával átélhet egy, az AWI hegesztésben eddig még nem látott kényelmet és produktivitást. Mindezek mellett a hegesztőgép a precizitásával, a kiemelkedő tulajdonságaival, robusztus kialakításával és felhasználó–barát, 3 lépésből álló beállítási rendjével mindenkit lenyűgöz acél, saválló, réz és alumínium hegesztése esetén egyaránt. A gép hátulján kialakított palacktartó alkalmas 50l-es palack biztonságos rögzítésére is. További praktikus tulajdonsága a gépnek a standby funkció, ami a ventillátorokat csak akkor üzemelteti, amikor azokra valóban szükség van. Ezáltal a fogyasztás és a porosodás mértéke is csökken.  A Memory-funkció az aktuális hegesztőprogramot automatikusan elmenti. Az integrált LorchNet csatlakozó lehetőséget biztosít automatizálásra, és hideghuzal adagoló csatlakoztatására.

 

i-Torch Powermaster.Vezérlés közvetlenül a pisztolyról!

Az új AWI-Powermaster pisztoly forradalmasítja az AWI hegesztést. Mindenki, aki már dolgozott nagy munkadarabon vagy nehezen eléghető helyeken – ezáltal jó néhány méterre az áramforrástól – tudja, milyen idegesítő ide-oda sétálgatni a gép és a munkadarab között, hogy minden érték a legoptimálisabban be legyen állítva. Az AWI- Powermaster pisztollyal ezek a beállítások már a markolatról elérhetőek. A szabadalmaztatott kialakítással az AWI hegesztésben legmagasabb produktivitás érhető el. Önnek csak a kívánt értéket kell beállítani a markolaton a hét szegmenses kijelző segítségével. Az áramerősség és a programszám előre be van állítva, de két további, szabadon választható érték is távvezérelhető a pisztolyról. A kapcsolható TorchProtect funkció megakadályozza, hogy hosszú időn át tartó maximális terhelésnél a pisztolyban esetleges károsodások keletkezzenek.

 

Csak a gyakorlat számít

AWI-pisztolytartó

A biztonságos munkakörülmények és a hatékonyság elengedhetetlen kiegészítője az új kialakítású pisztolytartó. Neki köszönhetően a pisztoly stabilan rögzített, de bármikor könnyedén felvehető. Véletlen gombnyomásoktól, a pisztoly károsodásától, a forró gázterelő által okozott égési sérülésektől már nem kell tartani. Jobb-, és balkezes változatban is rendelhető a pisztolytartó a T-Pro, TF-Pro és V gépekhez.

Vízhűtés szintjelzővel

Átgondolt tervezés a legapróbb részletig. A vízhűtéses gépekbe épített vízhűtő kör töltöttségének állapota a szintjelzőn egy pillantással ellenőrizhető.  Az utántöltés gyors és egyszerű a könnyen hozzáférhető töltőnyíláson keresztül.

A gép beállítása csupán három lépésben

  1. üzemmód kiválasztása
  2. elektróda átmérő beállítása
  3. hegesztőáram beállítása

 

A T-Pro kezelése

A T-Pro sorozat áttekintése

AC/DC berendezéseknél

Letöltések

[wpdm_package id='2115'] [wpdm_package id='2116']

Képgaléria

Lorch T-PRO AWI hegesztőgép
Lorch T-PRO AWI hegesztőgép
Lorch T-PRO AWI hegesztőgép

Műszaki adatok

 

Hegesztési tartomány

T-Pro 250

DC vagy AC/DC

T-Pro 300

DC vagy AC/DC

AWI

5 – 250 A

5 – 300 A

Bevont elektróda (DC  AC/DC)

10 – 200 A

10 – 200 A

Hegesztő elektróda átmérő

 

 

AWI Ø (mm)

1,0 – 4,0

1,0 – 4,0

Bevont elektróda Ø (mm)

1,5 – 5,0

1,5 – 5,0

Bekapcsolási idő DIN EN 60974-1 alapján

 

100% esetén (40°)

180 A  / 200 A

230 A / 200 A

 60% esetén (40°)

250 A / 230 A

270 A / 230 A

Maximális áram esetén (40°)

60% / 45%

45% / 30%

Készülék

 

 

Hálózati feszültség

3 ~ 400 V

3 ~ 400 V

Megengedett feszültségingadozás

+15% / -25 %

+15% / -25 %

Hálózati biztosító

16 A

16 A

Méret (mm)

880 x 400 x 755

880 x 400 x 755

Tömeg (gázhűtéses)

43,4 kg / 45,5 kg

43,6 kg / 45,5 kg

Tömeg (vízhűtéses)

58,6 kg / 60,7 kg

58,6 kg / 60,7 kg

Hideghuzal adagolás

 

 

Integrált hideghuzal-adagolás

Lorch Feed külső hideghuzal-adagoló (opció)