TF-PRO széria

A TF-Pro sorozat

Maximális AWI produktivitás a beépített hideghuzal-adagolónak köszönhetően.

A TF-Pro a legjobb döntés, ha AWI hegesztésnél nagy mennyiségű hegesztőanyagra van szükség, például rések kitöltéséhez vagy alapanyag-eltérések kiegyenlítéséhez.  A TF-Pro Az AWI invertertechnológia és a hideghuzal-adagolás tökéletes kombinációját jelenti. A különálló kezelőfelülettel és vezérléssel ellátott, integrált hideg-huzaladagoló a hegesztőanyagot tökéletesen vezeti a varratfürdőbe, ezáltal hibátlan és produktív AWI hegesztést eredményez. Négygörgős, kiváló hajtással ellátott huzaladagoló rendszer gondoskodik a hegesztőanyag tökéletes biztosításáról. A digitális fordulatszámmérőnek köszönhetően a működés hibát-lan. A hegesztőáram erősségéhez igazodva változik a huzal adagolása is. A ferdén lefordítva kialakított huzalkivezetés a FCS gyorscsatlakozó rendszerrel kombinálva könnyű befűzést és tökéletes huzalvezetést biztosít alumínium esetében is.

i-Torch AWI hideghuzal-adagolós pisztoly

Az új AWI hideghuzal-adagolós pisztoly a hegesztő-anyag kézi adagolását helyettesíti. Az új i-Torchpisztolyok ergonómiáját és a könnyű kezelés komfortját ötvözi a súrlódásmentes teflon huzalvezető előnyeivel, mivel a cél a tökéletes minőség és a legnagyobb produktivitás.  A rendszer elérhető normál, távszabályzós és Powermaster pisztolykialakításban is, ahol az áramerősség és a beállított paraméterek mellett a huzaltolás sebességét is módosítani lehet.  Ez esetben a huzalelőtolást ki is lehet kapcsolni, pl. fűzővarratok készítése esetében.

Gyors huzalcsere

Az FCS gyorscsatlakozó rendszerrel a kézi huzalbefűzés többé a múlté.  A speciális hosszabbítónak köszönhetően a vezeték pont az előtológörgőignyúlik be, ami a befűzést nagyban megkönnyíti. Egyszerűen zseniális, zseniálisan egyszerű.

Levehető kezelőfelület a huzaladagolás vezérlésére.

A szinergikus, anyagvastagság-orientált előtolási sebességállítás a teher nagy részét leveszi a válláról.  A távvezérlésű kialakításnak köszönhetően a finombeállításokat közvetlenül a munkadarabnál is el lehet végezni. A paraméterek pontos beállítása és mentése után a távvezérlőt le is takarhatja, hogy a szennyeződésektől megóvja.

A TF-Pro áttekintése

AC/DC berendezéseknél

Letöltések

[wpdm_package id='2117']

TF-Pro 300 vezérlése

LORCH hegesztőgépek

Képgaléria

251.1301.0 Lorch TF Pro300 ControlPro hegesztőgép
LORCH TF Pro ControlPro kezelőpanel
LORCH TF Pro ControlPro kezelőpanel
LORCH T-Pro Control Pro kezelőpanel

Műszaki adatok

Hegesztési tartomány

TF-Pro 300 DC vagy AC/DC

AWI

5 – 300 A

Bevont elektróda

10 – 200 A

Hegeszthető elektróda átmérő

 

AWI Ø (mm)

1,0 – 4,0

Bevont elektróda Ø (mm)

1,5 – 5,0

Bekapcsolási idő DIN EN 60974-1 alapján

 

100% esetén (40°)

230 A / 200 A

60% esetén (40°)

270 A / 230 A

Maximális áram esetén (40°)

45 % / 30 %

Készülék

 

Hálózati feszültség

3~400 V

Megengedett feszültségingadozás

-0,6

Hálózati biztosító

16 A

Méret (mm) (H×SZ×M)

880 x 400 x 755

Tömeg (gázhűtéses)

52 kg / 53,5 kg

Tömeg (vízhűtéses)

67,2 kg / 68,7 kg

Hideghuzal-adagolás

 

Integrált hideghuzal-adagolás

O

Lorch Feed külső hideghuzal-adagoló (opció)