Ready to Robot

Ready To Robot

A Lorch Ready To Robot rendszerek maximális rugalmasságot nyújtanak robothegesztéshez. Növelje hegesztési termelékenységét.

 

Az Ön döntése. A legjobb megoldás.

A hegesztő robotok értékes szolgáltatásokat nyújtanak a különböző iparágakban és az alkalmazások széles választékának köszönhetően különösen a nagyüzemi termelésben. Azonban általuk a kis- és középvállalkozások is új lehetőségekhez juthatnak. Egy robot pontosan működik és, amennyiben helyesen van integrálva, különösen rugalmasan használható a termelési feltételek változása esetén is. Sőt mi több, a működtetése nem igényel nagy mennyiségű munkaerőt. Ezáltal saját cégének javíthatja verseny- képességét. A LORCH azért vezette be a Ready-To-Robot szemléletet, hogy így a legegyszerűbb legyen a tápegységet integrálni a robotcellákhoz. A neves gyártók robotjaival, mint az ABB, Fanuc, Kuka vagy Potoman, könnyen használhatók a Lorch hegesztőgépek, elviekben, mint bármely más robot rendszerekkel. Különösen a kis- és középvállalkozásoknak fontos, hogy rugalmasan választhatnak a különböző standardtermékekből. A filozófia: az összes robot- specifikus termék és szolgáltatás, az áramforrás és a hegesztő- pisztoly optimális hegesztési eredményeket hozzon. Feltéve, hogy optimálisan integráltak és nagymértékben kompatibilisek. Ez a célja a Ready To Robot megoldásoknak. Az eredmény a legmagasabb mértékű rugalmasság. Ez azért van, mert a Ready To Robot technológia csomag biztosítja az első osztályú komponenseket, a hegesztőpisztolytól a huzalig, valamint azok gyors beilleszthetését a robot megoldásokba.

 

Robotautomatika megkönnyítve, köszönhetően a Lorch hegesztési technológiájának.

 

RF-06

 

Kompakt adagoló a belső vezetésű csuklós robotok és a standard külső vezetésű robotok esetében.

 

LorchNet Csatlakozó

 

A Bus csatlakozó rendszer támogatja az összes közös protokollt CANopen-től a DeviceNet  ProfiNeten át.

 

 

Q-Sys 2010

Optimális hegesztési adatok ellenőrzése és valós idejű dokumentáció.

 

 

S-RoboMIG

Nagy teljesítményű robot Saprom inverter technológiás tápegységgel.

KUKA
FANUC
ABB
YASKAWA
REIS robotics
Comau
Kawasaki
További robot rendszerek kérésre

Letöltések

[wpdm_package id='2144'] [wpdm_package id='2145'] [wpdm_package id='2146'] [wpdm_package id='2165']

S-RoboMIG – garantáltan időtálló. Az innovatív modern koncepciónk naprakésznek és bármikor frissíthetőnek tartja a rendszert.

A Lorch robot tápegységei döntő előnnyel járnak más termékekhez képest: az Önök kihívásaival együtt nőnek. Ön választja ki azt a rendszert, mely az Ön jelenlegi követelményeinek megfelelően a hegesztési feladatait automatizált módon hajtja végre. Minden Lorch S-RoboMig személyre van szabva, mielőtt az Aeunwaldban található gyárból kikerül, kizárólag azért, hogy illeszkedjen az Ön igényeihez. Nem számít, ha Ön úgy dönt, hogy a legegyszerűbb változatot, a szinergikust, vagy az impulzus verziót vásárolja meg, mindig biztos lehet benne, hogy Ön szükség esetén később frissíteni tudja a rendszert, például ha egy adott hegesztési művelethez az impulzus eljárás szükséges, vagy ha Lorch Speed folyamatok hozzáadásával szeretné növelni a rendszer hatékonyságát.  Az innovatív S-RoboMIG frissítési koncepció mindezt lehetővé teszi.

Működési opció

Egyedileg választható működési opció.  A tápegység, mint távirányító vagy vezérlő panel, vagy szükség esetén mindkettő.

Varratkövetés

Munkadarabtűrések, alaki tökéletlenségek és különböző alkatrészek akadályozhatják a kielégítő hegesztést, mivel miattuk különösen bonyolult automata hegesztés során az egységes hegesztési minőség és a reprodukálhatóság. Minél nagyobb a munkadarab és minél hosszabb a hegesztési varrat, annál gyakrabban lépnek fel problémák. Ebben az esetben majd látni fogja, egy teljesen programozott hegesztési sor nem hozza a várt eredményeket. A problémát ki kellene küszöbölni, viszont közben a hegesztési folyamat folytatódik: ekkor jön a varratkövetés. Azonban honnan kapja a robot az információkat a változtatásokhoz? Költséges, vizuális ellenőrző rendszerek jelentik az egyik módját annak, hogy elvégezze a szükséges korrekciókat, a másikat pedig a hegesztési paraméterek értékelése. És semelyik másik alkatrész nem tudja jobban a paramétereket, mint a tápegység. A Lorch S-RoboMIG-be épített felső kategóriás vezérlő technológia rengeteg információ segítségével számít ki valós időben egy olyan jelet, amelyet értékelni tud a robotvezérlő. Az eljárás mind a normál és az impulzus ív folyamatokra is vonatkozik. Ez a hegesztési varrat-érzékelés és követés funkció lehetővé teszi, hogy a robot folyamatosan igazítani tudja a hegesztőpisztoly vezetését automatikusan a munkadarab aktuális állapotához viszonyítva. Az előállított jellel lehet beállítani a hegesztőpisztoly vezetését függőleges és vízszintes irányban is.