3 év teljeskörű garancia

3 év teljes körű garancia minden berendezésre.

Minőség: A „Made in Germany” minőség nálunk a szervizre is igaz.

Többet adunk. Ezt a minőség biztosítja. A jelen törvényi előírások alapján anyag- és gyártási hibára egy év garancia biztosítandó. Ezt az előírást a minőségcentrikus hozzáállásunk miatt könnyedén felvállaljuk. A kezelési utasítás szerinti szakszerű használat mellett partnereink a vásárlási dátumtól számított egy év és további két év garanciát kapnak a készülékre, mely összesen 3 év teljeskörű garancia. Ez nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő. Ezzel tudatosan elhatároljuk magunkat azoktól a gyártóktól, akik a garanciát csak egyes részegységekre biztosítják. Garanciánk a teljes készülékre vonatkozik, ezt termékeink minősége teszi lehetővé.

3-szor hosszabb a törvényi előírásnál.

Egyműszakos munkarendben 8760 üzemórára érvényes (3 év × 365 nap × 8 óra). Ezen időtartamra vállalunk garanciát termékeinkre. Biztosak vagyunk abban, hogy egy olyan berendezés, amelyik a LORCH nevet viseli, csak nagyon ritkán hibásodhat meg. Ha mégis probléma adódik, a berendezést megjavítjuk, és a költségeket viseljük. Ez a kopó alkatrészekre és a vízpumpára sajnos nem vonatkozik, ezt bizonyára megértik.

3 év – teljeskörű Lorch garancia. 

Termékeink minőségébe vetett bizalmunk kifejezéseképpen döntöttünk a 3 éves gyártói garancia mellett. Önöknek, mint a berendezéseink alkalmazóinak ez több biztonságot nyújt, és egyidejűleg megfelelő alapot képez a Lorch termékek profitorientált használatára. Ha ezen vásárlást követő három éven belül előáll egy garanciális probléma, akkor munkatársaink szervizpartnereinkkel együtt gondoskodnak a gyors javításról. Ezt garantáljuk.

Extránk – 5 év az egyenirányítókra és a transzformátorokra.

Ami más gyártóknál régóta csak elképzelés, az a Lorchnál már régóta realitás. A minőség nálunk a legkisebbtől a legnagyobb alkatrészig biztosított. Made in – „nem tudom hol” nálunk ismeretlen. Berendezéseink bizonyos kiemelt alkotórészei esetében, ilyenek a fő egyenirányítók és transzformátorok, még tovább lépünk, és 5 év garanciát biztosítunk.

Aki regisztrál, profitál!

 A garancia feltétele: első vevőként a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrálni kell. Így tudjuk, hogy készülékünk hol dolgozik, és ki számára kell biztosítani a szervizszolgáltatást.

Lorch hegesztőgépek