TF-Pro 300

TF-Pro 300

Maximális AWI produktivitás a beépített hideghuzal-adagolónak köszönhetően

A TF-Pro a legjobb döntés, ha AWI hegesztésnél nagymennyiségű hegesztőanyagra van szükség, például rések kitöltéséhez vagy alapanyag-eltérések kiegyenlítéséhez. A TF-Pro Az AWI inverter technológia és a hideghuzal adagolás tökéletes kombinációját jelenti. A különálló kezelőfelülettel és vezérléssel ellátott, integrált hideghuzal adagoló a hegesztőanyagot tökéletesen vezeti a varratfürdőbe, ezáltal hibátlan és produktív AWI hegesztést eredményez. Négygörgős, kiváló hajtással ellátott huzaladagoló rendszer gondoskodik a hegesztőanyag tökéletes biztosításáról. A digitális fordulatszámmérőnek köszönhetően a működés hibátlan.

A hegesztőáram erősségéhez igazodva változik a huzal adagolása is. A ferdén lefordítva kialakított huzalkivezetés a FCS gyorscsatlakozó rendszerrel kombinálva könnyű befűzést és tökéletes huzalvezetést biztosít alumínium esetében is.

i-Torch AWI hideghuzal-adagolós pisztoly

Lorch hegesztőgépek

Az új AWI hideghuzal-adagolós pisztoly a hegesztőanyag kézi adagolását helyettesíti. Az új i-Torch pisztolyok ergonómiáját és a könnyű kezelés komfortját ötvözi a súrlódásmentes teflon huzalvezető előnyeivel, mivel a cél a tökéletes minőség és a legnagyobb produktivitás. A rendszer elérhető normál, távszabályzós és Powermaster pisztolykialakításban is,ahol az áramerősség és a beállított paraméterek mellett a huzaltolás sebességét is módosítani lehet.Ez esetben a huzalelőtolást ki is lehet kapcsolni, pl. fűzővarratok készítése esetében.

TF-Pro 300 jellemzői

AC/DC berendezéseknél

Az új AWI-Powermaster pisztoly forradalmasítja az AWI hegesztést. Mindenki, aki már dolgozott nagy munkadarabon vagy nehezen eléghető helyeken –ezáltal jó néhány méterre az áramforrástól – tudja, milyen idegesítő ide-oda sétálgatni a gép és a munkadarab között, hogy minden érték a legoptimálisabban be legyen állítva. Az AWI Powermaster pisztollyal ezek a beállítások már a markolatról elérhetőek. A szabadalmaztatott kialakítással az AWI hegesztésben legmagasabb produktivitás érhető el. Önnek csak a kívánt értéket kell beállítani a markolaton a hét szegmenses kijelző segítségével.

Lorch hegesztőgépek

Az áramerősség és a programszám előre be van állítva, de két további, szabadon választható érték is távvezérelhető a pisztolyról. A kapcsolható TorchProtect funkció megakadályozza, hogy hosszú időn át tartó maximális terhelésnél a pisztolyban esetleges károsodások keletkezzenek.

Gyors huzalcsere

Az FCS gyorscsatlakozó rendszerrel a kézi huzalbefűzés többé a múlté. A speciális hosszabbítónak köszönhetően a vezeték pont az előtoló görgőig nyúlik be, ami a befűzést nagyban megkönnyíti. Egyszerűen zseniális, zseniálisan egyszerű.

Levehető kezelőfelület a huzaladagolás vezérlésére

Lorch hegesztőgépek

A szinergikus, anyagvastagság orientált előtolási sebességállítás a teher nagy részét leveszi a válláról. A távvezérlésű kialakításnak köszönhetően a finombeállításokat közvetlenül a munkadarabnál is el lehet végezni. A paraméterek pontos beállítása és mentése után a távvezérlőt le is takarhatja, hogy a szennyeződésektől megóvja

TF-Pro 300 vezérlése

Lorch hegesztőgépek

LED szimbólumokkal ellátott felhasználóbarát kezelőfelület

Műszaki adatok

Hegesztési tartomány

TF-Pro 300 DC vagy AC/DC

AWI

5 – 300 A

Bevont elektróda

10 – 200 A

Hegeszthető elektróda átmérő

 

AWI Ø (mm)

1,0 – 4,0

Bevont elektróda Ø (mm)

1,5 – 5,0

Bekapcsolási idő DIN EN 60974-1 alapján

 

100% esetén (40°)

230 A / 200 A

60% esetén (40°)

270 A / 230 A

Maximális áram esetén (40°)

45 % / 30 %

Készülék

 

Hálózati feszültség

3~400 V

Megengedett feszültségingadozás

-0,6

Hálózati biztosító

16 A

Méret (mm) (H×SZ×M)

880 x 400 x 755

Tömeg (gázhűtéses)

52 kg / 53,5 kg

Tömeg (vízhűtéses)

67,2 kg / 68,7 kg

Hideghuzal-adagolás

 

Integrált hideghuzal-adagolás

O

Lorch Feed külső hideghuzal-adagoló (opció)

 

Letöltések

Ajánlatkérés

[contact-form-7 id="1245" title="TF-Pro 300"]